16 Temmuz 2012 Pazartesi

Web sayfası girişimciliği- Ekolhoca neden başarılı



Farklı Bir Site Nasıl Olunur?
 Bakınız biribirinin aynısı siteler gittikçe çoğalıyor, üretmek zor bir iş bunun farkındayız yazabilen herkes bişeyler yazıyor kazanabilen herkes de daha çok kazanabileceği sitelerin peşinde koşuyor. Ancak gittikçe kazanmak zorlaşıyor biribinin aynısı sitelerden en iyisini tercih eden ve sizin sitenize bir kere giren sonrasında size geri dönüşü olmayan ziyaretçilerle işiniz zor çükü çok iyi kazanasanız bile günlük yazı eklemek zorundasınız daha zoru bir süre sonra konular bitecek yeni bir site yeni uğraşlar. Bu dediklerim daha çok para odaklı kalitesiz içerik için. Biz dönemli kaliteli içeriğe : Kaç kişi fark etti bilmem ama bundan 5-6 yıl önce belki daha eski ama 5 ya da 6 yıl önce cnn-türk'e bir web sayfası sahibi çıktı bu kişi google video da videoları çok yüksek derece izlenen biriydi. ekol Hoca dan bahsediyorum onun adını webmasterların ve öss öğrencilerinin duymaması imkansız. zamanında hit rekoru kıran başarılı bir site sahibi bu başarı için ne yaptı.
  Ekol hoca ilerleyen teknolooji ülke insanının durumu ve interaktif ders anlatımı sunuyor. ekol hocanın en büyük avantajı ise böyle bir girişimin eksikliği nasıl yani der gibi bakın kendi teknikleriyle ve öğrencilerle empati yaparak bir site oluşturdu bu tür bir siteye ihtiyaç vardı kendini sevdirmesi çabuk yayılmasına neden oldu yani akol hoca girişimci bir ruhla başladığı işte çok başarılı oldu.
Bir çoğumuz internet sitelerine yazı yazarken dünyayı tekrar keşfetmek zorunda kalıyoruz ancak bu o kadar zor değil eğer ihtiyaçları fark ederseniz her bir yazı için verdiğiniz emekle daha fazlasını alabilirsiniz.Bunu yapabilmek için sosyal ilişkleriniz internet mecrasıyla sınırlı klamasın her gün gezin dışarıda zaman harcayın, insanlarla iç içe olun ve önce kendi ihtiyaçlarınız ve işinizle iligli konularda yazın. Yabancı dilde yazanlara imreniyorum ve iyi para kazanıyorlar kendileri dünyaya hizmet ediyorlar ancak girişimci bir ruhla birbirinin aynısının bir değişiği yazılar yazıp kazandıkları paradan daha çok parayı kendi dillerinde ve kendi ülkelerine hizmet ederek kazanabilirler.
Unutmayın sosyal hayat iyi insan ilişkileri iyi  düşünen ve planlayan bir beyin girişimci bir ruhla başarı size daha yakın.

0 yorum:

Yorum Gönder